Σχετικά με εμάς

Το fthina-aktoploika.gr είναι ένας aggregator για ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Είναι μια σελίδα που έχει δημιουργηθεί και ανήκει στην Digital Tempo, μια εταιρία νέας τεχνολογίας που έχει δημιουργήσει και λειτουργεί το BonusDeals.gr Προσφορές , το BonusContests.gr Διαγωνισμοί, το Asfalia-Aftokinitou Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, Fthina-Aeroporika.gr – Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια και πολλές ακόμα επιτυχημένες σελίδες.

Αν ψάχνετε για φθηνά ξενοδοχεία, εκδρομές ή ταξίδια τότε το BonusDeals.gr αποτελεί το ιδανικό site.

Ιδρυτής και υπεύθυνος της σελίδας είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και ειδικότερα στα Social Media, Search Engine Optimization και στο Affiliate Marketing.

Το fthina-aktoploika.gr είναι ένας οδηγός για την online κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στην καλύτερη τιμή και με τις περισσότερες καλύψεις.

Εδώ θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

Το 2015 θα είναι μια δύσκολη χρονιά και όλοι μας προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα αλλά και να πετύχουμε και τις καλύτερες προσφορές. Με την πληθώρα των ακτοπλοϊκών εταιριών είναι δύσκολο να βρούμε την πιο φθηνή τιμή για ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Την λύση στην αναζήτηση φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια έρχεται να μας δώσει το fthina-aktoploika.gr:

Το fthina-aktoploika.gr σας παρέχει έναν εύκολο, απλό, γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να πραγματοποιήσετε την Online κράτηση για το αεροπορικό σας εισιτήριο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας πατήστε εδώ